Silverline 719770

Silverline 719770

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
TermékleírásGyártó Silverline ToolsModell 719770Jellemzők 
Könnyű súlyához képest nagy teljesítményű
Kétirányú forgás 
Négyfokozatú nyomaték szabályozás
Rocking-Dog tengelykapcsoló mechanizmus
1/4"-es EU és UK gyorscsatlakozó
Műszaki adatok
Maximális nyomás 6.3 bar 90 psi
Levegőfogyasztás 113 l/perc
Nyomaték 312 Nm
Alapjárati fordulatszám 7000 ford. /perc
Csatlakozó 1/2"
Mérete 22.5 x 8.5 x 20.5 cm
Súlya 2.2 kg
A Silverline Tools 1978 óta van jelen a piacon, és mára az egyik legnagyobb és legkedveltebb szerszámmárka. A Silverline nagyszerű értéket képvisel, és a díjnyertes eszközök széles skáláját kínálja. Mindig részt vesznek vagy szponzorálnak új izgalmas eseményeket és projekteket tekintse meg a Silverline Tools YouTube-csatornáját, ha többet szeretne megtudni.
https//www. youtube. com/c/SilverlineToolsTV
MinőségISO 9001 akkreditált vállalatként komolyan veszik a minőséget. Az Egyesült Királyságban és Európában elismert és megbízható termékek minőségét ellenőrzik, így biztosítva, hogy olyan eszközöket készítsenek, amelyek megfelelnek a legújabb minőségi és biztonsági szabványoknak.
KörnyezetAz Egyesült Királyságban, Európában, az Egyesült Államokban és Ázsiában gyártott több mint 5000 termék miatt keményen dolgoznak a környezeti hatások csökkentésén a működési láncuk során.
Etikus kereskedésSaját, több mint 50 fős termékmegfelelőségi csapatukkal minden gyártási sorozatot megvizsgálnak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a termékek megfelelnek a specifikációnknak és az Ön elégedettségét szolgálják.
Jótállás 12 hónap bolti garancia.  (részletek)
EAN 5055058122292

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.